9.700 Ft

online e-book

Akkordfűzés dalszerzőknek

A dalszöveg nélküli történetmesélés

  • Milyen akkordváltások működnek a legjobban, és miért?
  • Hogyan tudsz hatni érzelmileg a zenehallgatókra?
  • Mi a közös a legsikeresebb dalok akkordfűzésében?
  • Miért hatásosabbak bizonyos dalszerkezetek?
  • Mi különbözteti meg a verzét a refréntől?
  • Hogyan tudod támogatni a dalszöveget az akkordokkal?

... és hasonló kérdésekre ad választ a tananyag.


Mit tanulhatsz meg a tananyagból?

Biztosan gondolkodtál már azon, hogy vajon milyen rendszer lehet a legsikeresebb dalok mögött, vagy örültél volna, ha legalább lenne valamilyen segítséged, hogy milyen szempontok alapján kellene saját dalokat írni, hogy ne csak a sötétben tapogatózz. Sajnos ezeket a dolgokat sehol nem tanítják Magyarországon, én például iszonyatosan örültem volna, ha 20 évvel ezelőtt (amikor elkezdtem dalszerzéssel foglalkozni), lett volna ilyen tananyag.


Ebből az online kurzusból megtanulhatod, hogy milyen akkord váltások, milyen dalszerkezetek működnek a legsikeresebb világslágerekben, és hogy MIÉRT működnek ezek.


Megtanulhatod, hogy a különböző akkordokat milyen helyzetben a legjobb használni egy dalban, hogy sokkal jobb saját dalokat írj.


Megtanulhatod, hogyan tudod a legegyszerűbb akkordmenetet is változatossá, egyedivé tenni.


Gyakran a legegyszerűbb pop dalokban is sokkal több van, mint az elsőre tűnik.


A tananyagban nem csak elmélet van, hanem konkrét dalokban mutatott gyakorlati példák is. Olyan előadóktól, mint például:


Katy Perry, Foo Fighters, Sting, Stevie Wonder, Queen, Celine Dion, Cyndi Lauper, Bruno Mars, Taylor Swift, John Mayer, Zedd, Alicia Keys, U2, Brian McKnight, Beyoncé, Jamiroquai, Michael Jackson, Eric Clapton, Elton John, Christina Aguilera, Ariana Grande, Incognito, Miley Cyrus, Coldplay, Fun, Maroon 5 


Kiknek szól ez a tananyag?

Elsősorban dalszerzőknek szól, vagy olyanoknak, akik szeretnének elkezdeni saját dalokat írni.


Ha téged nem érdekel a dalszerzés folyamata, vagy egyáltalán nem tervezel saját dalokat írni, akkor ez a kurzus semmiképp nem neked szól!


Ha még sosem írtál saját dalokat, akkor óriási segítséget fog nyújtani, hogy ne a nulláról kezdd el keresgélni az irányt. Ha gyakorlott dalszerző vagy, akkor is biztos vagyok benne, hogy fogsz új dolgokat tanulni.


100% pénzvisszafizetési garancia

Biztos vagyok benne, hogy hasznos lesz számodra a tananyag, DE ha nem így lenne, akkor kérlek, írj egy üzenetet, és visszatérítem a pénzed. Szeretném, hogy olyanokhoz jusson el a kurzus, akik profitálni tudnak belőle.


A szerzőről

Bodzsár Tamás

Az 50+ országban ismert Barrio Latino zenekar dalszerző-producere, a Zenei Marketing Blog szerzője.

9.700 Ft

error: Content is protected !!