3.900 Ft
1900 Ft

online e-book

Hogyan alkoss SOKKAL jobb dalokat

Egy új ritmuselmélet dalszerzőknek

  • A ritmikai rendszer, ami a világon minden könnyűzenei műfajban megjelenik, de sehol nem tanítják.
  • Tanuld meg hogyan tudsz a legegyszerűbb ritmusból is jobb ritmizálást csinálni.
  • Hogyan értsd meg a legsikeresebb előadók zenei nyelvét.

... és hasonló kérdésekre ad választ a tananyag.


A tananyagban elemzett előadók:

Michael Jackson

Jamiroquai

Stevie Wonder

Dirty Loops

Pharrell Williams

Jamiroquai, Dirty Loops, Pharrell Williams, Stevie Wonder, Michael Jackson, Tower Of Power, Ariana Grande, Foo Fighters, Michel Camilo, Elvis Presley, Red Hot Chili Peppers, James Brown, Beyonce, Kygo, U2, John Mayer, AC/DC, Brian McKnight, Alicia Keys, Electro Deluxe…


Mi a közös a fenti zenészekben?

(Azon kívül, hogy rendkívül sikeresek.) Mindegyikük ugyanazt a zenei nyelvet, ugyanazt a ritmikai rendszert használja a dalaiban. Ennek a ritmikai rendszernek az elméletét fekteti le a Kulcs, aminek segítségével te is sokkal jobb dalokat, hangszereléseket tudsz majd készíteni.


A Kulcs nem egy sablon, hanem egy olyan “láthatatlan” rendszer, ami köré rendeződnek a groove-ok. Ez a ritmikai rendszer a világon minden zenei műfajban ott van: rock, pop, musical, worldmusic, jazz, funk, sőt még az elektronikus zenékben is. Még akkor is, ha a dalszerzők nem is tudnak róla, nem tudatosan használják.


Ezt a közös ritmikai nyelvet már több zenetudós és matematikus is felismerte, viszont a matematikai képletek nem segítenek abban, hogy jobb zenéket alkossunk. A világon elsőként megalkottam egy olyan zeneelméletet, ami erre a közös ritmikai rendszerre épül, és segít hogy jobb dalokat írj, hangszerelj.


100% pénzvisszafizetési garancia

Biztos vagyok benne, hogy hasznos lesz számodra a tananyag, DE ha nem így lenne, akkor kérlek, írj egy üzenetet, és visszatérítem a pénzed. Szeretném, hogy olyanokhoz jusson el a kurzus, akik profitálni tudnak belőle.


“Kedves Tamás! A Kulcs című könyved rengeteg ötletet és inspirációt adott a dalszerzésben, végre összefüggésében is láttam azokat az elemeket, amelyek a komponálásnál alkalmazok. Köszönöm!" - Kárpáti Zoltán Zalán, gitáros és dalszerző

“Nagyon sokat tanultam a könyvből, ezúton is gratulálok." - Baruts Bence


A szerzőről

Bodzsár Tamás

Az 50+ országban ismert Barrio Latino zenekar dalszerző-producere, a Zenei Marketing Blog szerzője.

3.900 Ft
1900 Ft

error: Content is protected !!