A kulcs – online kurzus

3 .900 Ft

100% pénzvisszafizetési garancia ha nem vagy elégedett a tananyaggal!

Kategória:

Leírás

Hogyan alkoss SOKKAL jobb dalokat: Egy új ritmuselmélet dalszerzőknek

A legnagyobb előadók sikerének titka

 

 

 

 

 

 

 

“Kedves Tamás!

A Kulcs című könyved rengeteg ötletet és inspirációt adott a dalszerzésben, végre összefüggésében is láttam azokat az elemeket, amelyek a komponálásnál alkalmazok. Köszönöm!

Kárpáti Zoltán Zalán
gitáros és dalszerző”

 

A tananyagban elemzett további előadók közül néhány:

Jamiroquai, Dirty Loops, Pharrell Williams, Stevie Wonder, Michael Jackson, Tower Of Power, Ariana Grande, Foo Fighters, Michel Camilo, Elvis Presley, Red Hot Chili Peppers, James Brown, Beyonce, Kygo, U2, John Mayer, AC/DC, Brian McKnight, Alicia Keys, Electro Deluxe…

Mi a közös a fenti zenészekben?

(Azon kívül, hogy rendkívül sikeresek.) Mindegyikük ugyanazt a zenei nyelvet, ugyanazt a ritmikai rendszert használja a dalaiban. Ennek a ritmikai rendszernek az elméletét fekteti le a Kulcs, aminek segítségével te is sokkal jobb dalokat, hangszereléseket tudsz majd készíteni. A Kulcs nem egy sablon, hanem egy olyan “láthatatlan” rendszer, ami köré rendeződnek a groove-ok. Ez a ritmikai rendszer a világon minden zenei műfajban ott van: rock, pop, musical, worldmusic, jazz, funk, sőt még az elektronikus zenékben is. Még akkor is, ha a dalszerzők nem is tudnak róla, nem tudatosan használják. Ezt a közös ritmikai nyelvet már több zenetudós és matematikus is felismerte, viszont a matematikai képletek nem segítenek abban, hogy jobb zenéket alkossunk. A világon elsőként megalkottam egy olyan zeneelméletet, ami erre a közös ritmikai rendszerre épül, és segít hogy jobb dalokat írj, hangszerelj.