6.900 Ft

online e-book

A dallam

Hogyan írjunk jobb dallamokat

  • Mitől lesz egy dallam fülbemászó, amit biztosan megjegyez a hallgató?
  • Mik a közös pontok az összes sikeres zene dallamában?
  • Mitől lesz refrénes a dallam?
  • Hogyan tudsz különbséget tenni a dallamban a refrén és a verze között?
  • Mitől lesz egyedi és érdekes a dallamod?
  • Hogyan tudsz különböző hangulatokat létrehozni a dallammal?

... és hasonló kérdésekre ad választ a tananyag.


Mit tanulhatsz meg a tananyagból?

Biztosan gondolkodtál már azon, hogy vajon milyen rendszer lehet a legsikeresebb dalok mögött, vagy örültél volna, ha legalább lenne valamilyen segítséged, hogy milyen szempontok alapján kellene saját dalokat írni, hogy ne csak a sötétben tapogatózz. Sajnos ezeket a dolgokat sehol nem tanítják Magyarországon, én például iszonyatosan örültem volna, ha 20 évvel ezelőtt (amikor elkezdtem dalszerzéssel foglalkozni), lett volna ilyen tananyag.


Ebből az online kurzusból megtanulhatod, hogy mik a közös pontok a legsikeresebb dalok dallamaiban - műfajtól függetlenül.


Gyakran a legegyszerűbb pop dalokban is sokkal több van, mint az elsőre tűnik.


A tananyag több, mint 2000 dal elemzéséből jött létre, a legsikeresebb előadók és dalszerzők legsikeresebb zenéiből válogatva.


A tananyagban nem csak elmélet van, hanem konkrét dalokban mutatott gyakorlati példák is. Olyan előadóktól, mint például:


Stevie Wonder, Ariana Grande, Taylor Swift, Ed Sheeran, Max Martin, Michael Jackson, Jamiroquai, Pharrell Williams, Red Hot Chili Peppers, Beyonce, John Mayer, AC/DC, Katy Perry, Sting, Queen, Celine Dion, Bruno Mars, Zedd, Christina Aguilera, Coldplay,Maroon 5, Radiohead, Nirvana, Rita Ora, Camila Cabello, Shawn Mendez, Ellie Goulding, Luis Fonsi, Adele, Dua Lipa, Sia, Jessie J, Nicki Minaj, The Beatles, Charlie Puth, Post Malone, Justin Bieber, Justin Timberlake, Rihanna, Carrie Underwood 


Kiknek szól ez a tananyag?

Elsősorban dalszerzőknek szól, vagy olyanoknak, akik szeretnének elkezdeni saját dalokat írni, de nem tudják, hogy kezdjenek bele.


Ha téged nem érdekel a dalszerzés folyamata, vagy egyáltalán nem tervezel saját dalokat írni, akkor ez az anyag semmiképp nem neked szól!


Ha még sosem írtál saját dalokat, akkor óriási segítséget fog nyújtani, hogy ne a nulláról kezdd el keresgélni az irányt. Ha gyakorlott dalszerző vagy, akkor is biztos vagyok benne, hogy fogsz új dolgokat tanulni.


100% pénzvisszafizetési garancia

Biztos vagyok benne, hogy hasznos lesz számodra a tananyag, DE ha nem így lenne, akkor kérlek, írj egy üzenetet, és visszatérítem a pénzed. Szeretném, hogy olyanokhoz jusson el a kurzus, akik profitálni tudnak belőle.


A szerzőről

Bodzsár Tamás

A Barrio Latino zenekar dalszerző-producere, a Zenei Marketing Blog szerzője. A 2014-es és 2015-ös amerikai dalszerzőverseny döntőse.

6.900 Ft

error: Content is protected !!